Βιολογικοί καθαρισμοί - Επεξεργασία νερού & στερεών - υγρών αποβλήτων ENBIO Ε.Π.Ε.

Δώριζα 1
115 25 Αθήνα

Τηλέφωνο 213 - 0373808
Κινητό τηλέφωνο 6937 - 550258, 6970 - 807905
Φαξ 213 - 0373810

%63%6F%6E%74%61%63%74%40%65%6E%62%69%6F%2E%67%72

Ωράριο λειτουργίας

Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο.

map

Στην αρχή

Προϊόντα Επεξεργασίας Νερού

Αντίστροφη όσμωση
Η αντίστροφη όσμωση είναι μια αποτελεσματική λύση για την επεξεργασία υφάλμυρου και θαλασσινού νερού με τη χρήση μικροπορώδων μεμβρανών, με σκοπό την παραγωγή υψηλής ποιότητας και επαρκούς ποσότητας πόσιμου και βιομηχανικού νερού.


Αποσκληρυντές
Οι αποσκληρυντές νερού είναι αυτόματες συσκευές απομάκρυνσης αλάτων ασβεστίου και μαγνησίου από το νερό. Με αυτό τον τρόπο προστατεύονται από επικαθίσεις αλάτων οι σωληνώσεις και διάφορες συσκευές (πλυντήρια, θερμοσίφωνες, βραστήρες, κ.α.). Η τεχνική αυτή στηρίζεται στην ανταλλαγή ιόντων με χρήση ρητινών.


Φίλτρα Νερού
Τα φίλτρα νερού είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος επεξεργασίας νερού, αφαιρώντας οργανικές ενώσεις και αιωρούμενα στερεά. Ανάλογα με την χρήση τους διακρίνονται σε:

  • Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα: Φίλτρα με σημαντική ποσότητα ενεργού άνθρακα για την αποχλωρίωση και την αφαίρεση οργανικών ουσιών από το νερό.
  • Φίλτρα Σιδήρου – Μαγγανίου: Ειδικά φίλτρα για την απομάκρυνση σιδήρου, μαγγανίου, αλλά και αρσενικού από το νερό.

Χλωριωτές
Η χλωρίωση είναι η πιο γνωστή μέθοδος απολύμανσης του νερού. Η προσθήκη υγρού χλωρίου του εμπορίου στο νερό εξασφαλίζεται κυρίως με μικρές δοσιμετρικές αντλίες. Ο χλωριωτής ταμπλέτας, μια καινοτόμος συσκευή χλωρίωσης, βασίζεται στην χρήση ταμπλέτας υποχλωριώδους ασβεστίου, επιτυγχάνοντας ασφαλείς και ακριβείς ποσότητες χλωρίου στο νερό.


Φίλτρα UV
Τα φίλτρα UV αποτελούν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία απολύμανσης του νερού. Με την χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας επιτυγχάνεται η απολύμανση του νερού από παθογόνα μικρόβια χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.