Προϊόντα Επεξεργασίας Νερού

 
Αντίστροφη όσμωση
 
126171_eb
126169_eb
126170_eb
 
Η επεξεργασία του νερού με τη χρήση μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης είναι απαραίτητη σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να παραλάβουμε νερό, κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση από νερό θαλασσινό ή υφάλμυρο. Αντίστροφη όσμωση χρησιμοποιείται, επίσης, για νερό με υψηλή συγκέντρωση βαρέων μετάλλων (όπως χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό κ.α.).

Η ENBIO Ε.Π.Ε. σας προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα επεξεργασίας του νερού με χρήση αντίστροφης όσμωσης. Η εταιρεία μας σάς προσφέρει συστήματα αντίστροφης όσμωσης τόσο για οικιακή χρήση (φίλτρα κάτω πάγκου και μικρά compact συστήματα) όσο και συστήματα βιομηχανικής χρήσης.

Η ΕΝΒΙΟ εμπορεύεται ανταλλακτικές μεμβράνες αντίστροφης όσμωσης για όλα τα εμπορικά διαθέσιμα συστήματα αντίστροφης όσμωσης και αναλαμβάνει μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της την αντικατάσταση της παλιάς σας μεμβράνης. Επιπλέον, η ΕΝΒΙΟ εμπορεύεται αντιθαλατωτικά για την σωστή λειτουργία των συστημάτων αντίστροφης όσμωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε μία ανάλυση νερού στη δική σας εγκατάσταση και να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα αντίστροφης όσμωσης ανάλογα με την ποιότητα του νερού και τις ανάγκες σας.

Αντίστροφη όσμωση (pdf)
 
Αποσκληρυντές
 
126168_eb
126167_eb
126166_eb
 
Η σκληρότητα του νερού οφείλεται κυρίως στα ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου που υπάρχουν σε αυτό. Τα ιόντα αυτά προκαλούν επικαθίσεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες ή και ολοκληρωτική καταστροφή σε σωληνώσεις, εξοπλισμό και συσκευές (πλυντήρια, θερμοσίφωνες, εναλλάκτες θερμότητας, κ.α.). Σε περιπτώσεις σκληρού νερού συνιστάται η χρήση αποσκληρυντών. Η λειτουργία των αποσκληρυντών βασίζεται στην ικανότητα των ειδικών ρητινών ιοντοανταλλαγής που περιέχουν να δεσμεύουν αυτά τα ιόντα με αποτέλεσμα το επεξεργασμένο νερό να έχει μικρή σκληρότητα προστατεύοντας το δίκτυο του νερού και τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό από επικαθίσεις αλάτων.

Η ENBIO Ε.Π.Ε. διαθέτει εκτεταμένη γκάμα αυτόματων αποσκληρυντών τόσο οικιακής όσο και βιομηχανικής χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε και να σας προσφέρουμε τον κατάλληλο αποσκληρυντή για τις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, σάς προσφέρουμε σε ασυναγώνιστες τιμές αλάτι σε ταμπλέτα ή κόκκους για την αναγέννηση της ρητίνης των αποσκληρυντών.

Η ENBIO Ε.Π.Ε. παρέχει χρωματομετρικά κιτ μέτρησης σληρότητας νερού.

Αποσκληρυντές (pdf)


Φίλτρα Νερού
Σε περιπτώσεις όπου το νερό παρουσιάζει μεγάλες συγκεντρώσεις οργανικών ενώσεων, υπολειπόμενου χλωρίου ή και αιωρούμενων στερεών, χρησιμοποιούνται φίλτρα για την απομάκρυνσή τους. Η εταιρεία μας σάς προσφέρει:

  • Φίλτρα ινών πολυπροπυλενίου για την συγκράτηση των αιωρούμενων στερεών
  • Φίλτρα ινών nylon για την συγκράτηση των αιωρούμενων στερεών
  • Φίλτρα πυρολουσίτη για τη μείωση του μαγγανίου, του σιδήρου και του υδρόθειου, που υπάρχουν διαλυμένα στο νερό
  • Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα για την απομάκρυνση του υπολειπόμενου χλωρίου που υπάρχει στο δίκτυο ύδρευσης

Τα ανωτέρω φίλτρα παρέχονται σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με την παροχή του νερού που απαιτείται από την εγκατάσταση. Η εταιρεία μας σας παρέχει και τις κατάλληλες θήκες για τα φίλτρα, είτε αυτά προορίζονται για οικιακή είτε για βιομηχανική χρήση.

Χλωριωτές
Σε περιπτώσεις που το μικροβιακό φορτίο του νερού είναι υψηλό ενδείκνυται η προσθήκη χλωρίου με σκοπό την θανάτωση των μικροοργανισμών και την απολύμανση του νερού.

Η ENBIO Ε.Π.Ε. προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης νερού, με χρήση χλωριωτών προσθήκης υγρού χλωρίου αλλά και ταμπλετών υποχλωριώδους ασβεστίου με τις οποίες επιτυγχάνεται μεγάλη ακρίβεια στην ποσότητα που προστίθεται.

Η ENBIO Ε.Π.Ε. προσφέρει κιτ μέτρησης ελευθέρου χλωρίου για την παρακολούθηση των επιπέδων χλωρίου στο πόσιμο νερό αλλά και κολυμβητικές δεξαμενές.


Φίλτρα UV
Τα φίλτρα UV αποτελούν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία απολύμανσης του νερού. Με την χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας επιτυγχάνεται η απολύμανση του νερού από παθογόνα μικρόβια χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Συστήματα UV για μικρές εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις (pdf)

Συστήματα UV για βιομηχανικές εγκαταστάσεις (pdf)
 
 
 
 
Βιολογικοί καθαρισμοί - Επεξεργασία νερού & στερεών - υγρών αποβλήτων ENBIO Ε.Π.Ε.
 
Δώριζα 1
115 25 Αθήνα
 
Τηλέφωνο: +302130373808
 
Κινητό τηλέφωνο: +306937550258
 
Φαξ: +302130373810
 
Ωράριο λειτουργίας